Yoga, YOGASFERA YOGASFERA Un espacio Internet para reunir toda la información sobre el mundo del yoga y su esfera: centros, estudios, profesores, cursos,clases, formaciones, eventos especiales ... todo lo que ocurre alrededor del yoga y que podemos compartir: consultar actividades. Un espai Internet per reunir tota la informació sobre el món del ioga i la seva esfera: centres, estudis, professors, cursos,classes formacions, esdeveniments especials... tot allò que passa entorn del ioga i que podem compartir: consulteu activitats. YOGASFERA Welcome to Yogasfera, a page on internet that brings together information about the world of yoga: centres, studies, courses, teachers, training, special events, in fact anything that happens in the world of yoga that we can share together: consult activitie

Yogasfera incorpora una botiga Ioga on trobaràs una acurada selecció d'articles d'una excel·lent qualitat, naturals i respectuosos amb el medi ambient, de marques que rarament es troben al mercat europeu, totes elles amb compromís mediambiental i social. Yogasfera incorpora una tienda Yoga donde encontrarás una cuidada selección de excelentes productos para la práctica, naturales y respetuosos con el medio ambiente, de marcas que difícilmente se pueden encontrar en el mercado europeo, todas con compromiso medioambiental y social. Store Yoga, Manduka, Yogitoes, Mats, Yoga Bags, yogui towels. Estores de Ioga, esterillas de Yoga, bolsas de Yoga, bosses de Yoga. Accessorios de Yoga, accessoris de Ioga, Props YOGA Clases de Yoga, Classes de Yoga Barcelona, Calendario actividades de Yoga, directorio de centros de Yoga, tienda de Yoga
Leh, Ladakh author:Victor Domenech
middle
loading...
Agenda eventos
Todas las actividades publicadas por centros y profesores en un único calendario.

Nombre
Actividad
RETIRO DE PRIMAVERA YOGA & CREATIVIDAD "Ser en Armonía"
Inicio activitat
19 - 05 - 2023 18:30
Final activitat
21 - 05 - 2023 16:00
Lugar activitat
Mas Pujou
Ciudad
Olot
Descripción
Cap de setmana de creixement personal i sanació a la natura amb Kundalini-Hatha Yoga, Arteràpia, Meditació, Respiració Conscient, Dinàmiques d'Expressió Creativa i Resposta Corporal, Cercle de Somnis i saludable dieta vegetariana.

Celebrem l'edició número 32 dels Retirs de Ioga i Creativitat reafirmant-nos en el nostre propòsit d'acompanyar a acollir, transitar i transformar tot allò que necessita ser atès al nostre interior amb presència i amor.

Aprofitant l'energia renovadora de la primavera, despertarem la força de la confiança i la vitalitat per tornar a harmonitzar-nos amb la nostra veritable essència. I per això ens servirem de la pràctica de Ioga i l'Expressió Creativa, les nostres dues poderoses i mobilitzadores eines habituals que posarem al teu servei per ajudar-te a alinear-te en una opció de vida més conscient i equilibrada.
Add to your Calendar
http://www.barcelonayogaconference.cat/http://www.yogaiastore.com