Yoga, YOGASFERA YOGASFERA Un espacio Internet para reunir toda la información sobre el mundo del yoga y su esfera: centros, estudios, profesores, cursos,clases, formaciones, eventos especiales ... todo lo que ocurre alrededor del yoga y que podemos compartir: consultar actividades. Un espai Internet per reunir tota la informació sobre el món del ioga i la seva esfera: centres, estudis, professors, cursos,classes formacions, esdeveniments especials... tot allò que passa entorn del ioga i que podem compartir: consulteu activitats. YOGASFERA Welcome to Yogasfera, a page on internet that brings together information about the world of yoga: centres, studies, courses, teachers, training, special events, in fact anything that happens in the world of yoga that we can share together: consult activitie

Yogasfera incorpora una botiga Ioga on trobaràs una acurada selecció d'articles d'una excel·lent qualitat, naturals i respectuosos amb el medi ambient, de marques que rarament es troben al mercat europeu, totes elles amb compromís mediambiental i social. Yogasfera incorpora una tienda Yoga donde encontrarás una cuidada selección de excelentes productos para la práctica, naturales y respetuosos con el medio ambiente, de marcas que difícilmente se pueden encontrar en el mercado europeo, todas con compromiso medioambiental y social. Store Yoga, Manduka, Yogitoes, Mats, Yoga Bags, yogui towels. Estores de Ioga, esterillas de Yoga, bolsas de Yoga, bosses de Yoga. Accessorios de Yoga, accessoris de Ioga, Props YOGA Clases de Yoga, Classes de Yoga Barcelona, Calendario actividades de Yoga, directorio de centros de Yoga, tienda de Yoga
Leh, Ladakh author:Victor Domenech
middle
loading...
Agenda eventos
Todas las actividades publicadas por centros y profesores en un único calendario.

Actividad
Recès Kapha de Primavera per a desintoxicar el cos i la ment
Inicio activitat
16 - 03 - 2018 19:00
Final activitat
18 - 03 - 2018 15:00
Lugar activitat
Casal La Salle
Ciudad
Veciana
Descripción
RECÈS DE IOGA I AYURVEDA

DESINTOXICA I REJOVENEIX DURANT LA PRIMAVERA

La missió d’aquest recés és brindar un cap de setmana de relaxació en un entorn tranquil envoltat de natura, dieta vegetariana ayurvèdica, meditacions, Hatha ioga, pranayama, cant de mantres, taller de cuina i ritual Havan.

La saviesa de la Natura ens convida a aprofitar la primavera per desintoxicar, energitzar i rejovenir el cos, ment i cor. És una estació màgica, radiant i transmutadora on tot floreix i reneix, encara que sovint la passem sentint-nos pesats, lents i mancats d’energia.

La solució d’Ayurveda és tan senzilla com donar-li una oportunitat al cos perquè es desintoxiqui naturalment. Coneixeràs les bases d’aquesta filosofia Índia mil·lenària, incorporarem alguns d’aquests principis ayurvèdics a la teva vida, i podràs superar la transició de temporada sense problemes. Et sentiràs transformat i llest per a gaudir d’aquesta estació de forma saludable. Per a fer-ho t’ajudarem a entendre i equilibrar el dosha Kapha, que és el que predomina en aquests mesos. Et donarem els consells per fer el detox ayurvèdic de primavera i t’ensenyarem a cuinar la teva pròpia recepta purificadora.

Pensem en el teu benestar i volem oferir-te eines per al teu dia a dia.
Add to your Calendar
http://www.yogaiastore.com