Yoga, YOGASFERA YOGASFERA Un espacio Internet para reunir toda la información sobre el mundo del yoga y su esfera: centros, estudios, profesores, cursos,clases, formaciones, eventos especiales ... todo lo que ocurre alrededor del yoga y que podemos compartir: consultar actividades. Un espai Internet per reunir tota la informació sobre el món del ioga i la seva esfera: centres, estudis, professors, cursos,classes formacions, esdeveniments especials... tot allò que passa entorn del ioga i que podem compartir: consulteu activitats. YOGASFERA Welcome to Yogasfera, a page on internet that brings together information about the world of yoga: centres, studies, courses, teachers, training, special events, in fact anything that happens in the world of yoga that we can share together: consult activitie

Yogasfera incorpora una botiga Ioga on trobaràs una acurada selecció d'articles d'una excel·lent qualitat, naturals i respectuosos amb el medi ambient, de marques que rarament es troben al mercat europeu, totes elles amb compromís mediambiental i social. Yogasfera incorpora una tienda Yoga donde encontrarás una cuidada selección de excelentes productos para la práctica, naturales y respetuosos con el medio ambiente, de marcas que difícilmente se pueden encontrar en el mercado europeo, todas con compromiso medioambiental y social. Store Yoga, Manduka, Yogitoes, Mats, Yoga Bags, yogui towels. Estores de Ioga, esterillas de Yoga, bolsas de Yoga, bosses de Yoga. Accessorios de Yoga, accessoris de Ioga, Props YOGA Clases de Yoga, Classes de Yoga Barcelona, Calendario actividades de Yoga, directorio de centros de Yoga, tienda de Yoga
Leh, Ladakh author:Victor Domenech
middle
loading...
Calendar of events
All activities published by studios and instructors in only one calendar.

Activity
JORNADA DE IOGA, MEDITACIÓ I FORMACIÓ AYURVEDA
Begin activitat
14 - 07 - 2018 08:30
End activitat
14 - 07 - 2018 20:00
Place activitat
Espai Era
City
Rajadell
Description
JORNADA DE IOGA, MEDITACIÓ I FORMACIÓ AYURVEDA

Dissabte 14 de Juliol a Rajadell, Bages, Barcelona.

Vine a gaudir amb nosaltres d’una trobada preparada amb molt d’amor i pensada per al teu benestar.
Ens trobarem a l’Espai Era, una sala polivalent situada a Rajadell, un petit municipi a 15 minuts de Manresa (BAGES). Amb cuina equipada i bany adaptat, on es cuida el detall dels espais interiors i exteriors per a tenir una estancia agradable.

Iniciarem la jornada practicant ioga, seguirem amb la formació Ayurveda adaptada a apendre a combatre la calor de l’estiu, la deshidratació i atenuar el cansament, dinarem, seguirem amb consells i trucs de bellesa Ayurveda i finalitzarem amb el ritual Havan, que aquesta vegada el farem amb flors.

La missió d’aquesta trobada és brindar-te una jornada de relaxació en un entorn tranquil envoltat de natura, i donar-te eines i trucs d’hàbits saludables que pots utilitzar al teu dia a dia. Pensem que pot ser una jornada d’aprenentatge i de compartir que pot acompañar-te tota la vida.

Més info, programa, descomptes i inscripcions al web retiroyogaayurveda.com
Add to your Calendar
http://www.yogaiastore.com