Yoga, YOGASFERA YOGASFERA Un espacio Internet para reunir toda la información sobre el mundo del yoga y su esfera: centros, estudios, profesores, cursos,clases, formaciones, eventos especiales ... todo lo que ocurre alrededor del yoga y que podemos compartir: consultar actividades. Un espai Internet per reunir tota la informació sobre el món del ioga i la seva esfera: centres, estudis, professors, cursos,classes formacions, esdeveniments especials... tot allò que passa entorn del ioga i que podem compartir: consulteu activitats. YOGASFERA Welcome to Yogasfera, a page on internet that brings together information about the world of yoga: centres, studies, courses, teachers, training, special events, in fact anything that happens in the world of yoga that we can share together: consult activitie

Yogasfera incorpora una botiga Ioga on trobaràs una acurada selecció d'articles d'una excel·lent qualitat, naturals i respectuosos amb el medi ambient, de marques que rarament es troben al mercat europeu, totes elles amb compromís mediambiental i social. Yogasfera incorpora una tienda Yoga donde encontrarás una cuidada selección de excelentes productos para la práctica, naturales y respetuosos con el medio ambiente, de marcas que difícilmente se pueden encontrar en el mercado europeo, todas con compromiso medioambiental y social. Store Yoga, Manduka, Yogitoes, Mats, Yoga Bags, yogui towels. Estores de Ioga, esterillas de Yoga, bolsas de Yoga, bosses de Yoga. Accessorios de Yoga, accessoris de Ioga, Props YOGA Clases de Yoga, Classes de Yoga Barcelona, Calendario actividades de Yoga, directorio de centros de Yoga, tienda de Yoga
Gyantse, Kumbum, Tibet author:Víctor Domènech
middle
Gāyatrī Mantra
20 Jun
2017

Bhastrika


ॐ भूर् भुवः स्वः
तत् सवितुर्वरेण्यम्
भर्गो देवस्य दीमहि
ढियो यो नः प्रचोदयात्Ṛg-veda 3.62.10
Transliteració a l'alfabet llatí (sense desfer el sandhi):Oṃ bhūr bhuvaḥ svaḥ
tat savitur vareṇyam
bhargo devasya dhīmahi
dhiyo yo naḥ pracodayātTransliteració a l'alfabet llatí (desfent el sandhi):Oṃ bhūḥ bhuvaḥ svaḥ
tat savituḥ vareṇyam
bhargaḥ devasya dīmahi
dhiyaḥ yaḥ naḥ pracodayāt


Notació per cantar:


Bhastrika
Escoltar audio, Veu: Alvise VianelloTraducció:
Oh [creador de] la Terra, l'espai intermedi i el cel! (els tres mons)
Meditem en la magnificència del sol
Que el resplendor de Déu il·lumini les nostres ments


Anàlisi per paraules:


bhūḥ: Terra
bhuvaḥ: espai intermedi (entre la Terra i el Cel), atmosfera
svaḥ: Cel
tat (pron.): aquest
savitur (savitṛ-, gen): del Sol
vareṇyam (vareṇya-): resplendent, magnífic
bhargo (bharga-): resplendor
devasya (deva-, gen.): de Déu
dhīmahi (√dhī-“ver, pensar, meditar”): que meditem
dhiyo (dhī-, plur): intel·lectes, ments
yaḥ (yad-, pron.rel): el qual
naḥ (asmad-, pron.pers.gen.pl): nostres
pracodayāt (pra√cud-, caus. 3ªs “estimular”): que estimule, que il·lumini

In { Mantras, General, } comments{ 1 } author: Laia Villegas
20 Jun
2017

Gràcies!

author comment:Isabel Ribas Armengol
Afegeix el teu comentari:
http://www.yogaiastore.com