Yoga, YOGASFERA YOGASFERA Un espacio Internet para reunir toda la información sobre el mundo del yoga y su esfera: centros, estudios, profesores, cursos,clases, formaciones, eventos especiales ... todo lo que ocurre alrededor del yoga y que podemos compartir: consultar actividades. Un espai Internet per reunir tota la informació sobre el món del ioga i la seva esfera: centres, estudis, professors, cursos,classes formacions, esdeveniments especials... tot allò que passa entorn del ioga i que podem compartir: consulteu activitats. YOGASFERA Welcome to Yogasfera, a page on internet that brings together information about the world of yoga: centres, studies, courses, teachers, training, special events, in fact anything that happens in the world of yoga that we can share together: consult activitie

Yogasfera incorpora una botiga Ioga on trobaràs una acurada selecció d'articles d'una excel·lent qualitat, naturals i respectuosos amb el medi ambient, de marques que rarament es troben al mercat europeu, totes elles amb compromís mediambiental i social. Yogasfera incorpora una tienda Yoga donde encontrarás una cuidada selección de excelentes productos para la práctica, naturales y respetuosos con el medio ambiente, de marcas que difícilmente se pueden encontrar en el mercado europeo, todas con compromiso medioambiental y social. Store Yoga, Manduka, Yogitoes, Mats, Yoga Bags, yogui towels. Estores de Ioga, esterillas de Yoga, bolsas de Yoga, bosses de Yoga. Accessorios de Yoga, accessoris de Ioga, Props YOGA Clases de Yoga, Classes de Yoga Barcelona, Calendario actividades de Yoga, directorio de centros de Yoga, tienda de Yoga
Gyantse, Kumbum, Tibet author:Víctor Domènech
middle
LECTURES PLENES D'ENSENYANCES
19 Apr
2015

Passeja per aquest text com ho faràs pels carrers de la ciutat ben aviat, amb la il·lusió del coneixement compartit, de la inspiració que arriba de les paraules escrites en el paper fins al teu cor, assaboreix-ne el tacte i l'olor, viu el viatge i omple't de saviesa. Ens agrada molt poder començar aquest recull de novetats tornant directament a l'essència, cap a les fonts mateixes del ioga: dues edicions dels Yoga Sutra de Patañjali, seguides d'un recull de publicacions enriquidores plenes de llum, per acabar-lo amb converses entre el Dalái Lama, científics, filòsofs i contemplatius de tot el món que es proposen investigar la ment i la naturalesa de la realitat per fomentar el benestar del planeta.

Corazon yoga sutras, Iyengar

El corazón de los Yoga Sutras

Guía esencial de la filosofía del yogaEns arriba de Kairos aquesta nova presentació dels estudis d'Iyengar sobre els Yoga Sutra. Un estudi que ens apropa a l'essència filosòfica del ioga recollit en els 196 aforismes que constitueixen el fonament ancestral d'aquesta ciència filosòfica i espiritual. Una guia completa i instructiva tant per als neòfits com pels que ja estan avesats al coneixement del ioga.

Corazon yoga sutras, Oscar Pujol

Yogasutra

Els aforismes del iogaLa publicació del Yogasutra traduïts i editats per Òscar Pujol, amb una introducció també seva, és una gran notícia per tots els lectors en català. Óscar Pujol ha viscut 22 anys a l'Índia, es llicencià en filologia sànscrita a Benarés o es va doctorar, és autor de nombroses traduccions, articles i assaig i ha redactat el Diccionari sànscrit-català, al llarg de 12 anys. Ha estat director de programes educatius a La Casa Àsia de Barcelona i director de l'Institut Cervantes de Nova Delhi (2007-12).

'La cessació de la ment implica, en tot cas, una purificació i una major resplendor de la consciència, que es manifesta prístina en tota la seva cristal·lina puresa lliure dels llaços obscurs de la matèria. Brilla, llavors, l'energia de la consciència del purusa, establert en la cúspide del món, etern, il·limitat, lliure, sense cap dolor o impediment, gaudint de la seva pròpia grandesa, en un estat d'excelsa beatitud (atishobhana).'

Espirituals sense religió

Espirituals sense religió¿És possible una espiritualitat sense religió? Laia Ahumada entrevista a Oriol Texidor, Lídia Pujol, Carles Duarte, Gustavo Duch, Laia Monserrat, Josep M. Vigatà, Agustí Pàniker, Natxo Tarrés, Teresa Guardans, Maria Rosa Lloveras, Ignasi Dies, Jordi Pigem, Jaume Guillamon Villalba, Anna Caixach i Joan Antoni Melé que expliquen com l'espiritualitat és una experiència que no té paraules; que conforma la vida i s'encarna en la quotidianitat del món. ¿Quina és, doncs, la diferència? Una voluntat de voler viure l'espiritualitat al marge o a la frontera de les estructures religioses, perquè no responen a les seves necessitats, perquè no les consideren necessàries. Viuen «sense religió», però no d'esquena ni en contra del fet religiós ni de la saviesa de les tradicions religioses.

La lectura com a pregària

La lectura com a pregàriaEl filòsof Joan-Carles Mèlich aplega en aquest llibre un total de 262 «fragments filosòfics» procedents dels seus quaderns de notes. Es tracta d’una reflexió sobre la lectura, l’escriptura, la distinció entre moral i ètica, el sentit, Déu, l’infern, la compassió, la intimitat, la finitud, el desig, el perdó, les víctimes, la mort…, en un gènere que defuig les categories i opta per les escenes, les imatges, les metàfores. Mèlich ens ofereix «un pensament fragmentari, obert, no sistemàtic, contrari a la lògica metafísica».

'M’agrada llegir apassionadament i que la meva lectura no quedi capturada per una pedagogia, per unes regles, per unes normes morals, polítiques, jurídiques o religioses. M’agrada llegir infidelment, caminar del text al quadern, de l’ortodòxia a l’heterodòxia, de la repetició a la interpretació, del significat al sentit. Per mi, llegir és un ofici i un ritual.

El Yoga de la Meditación

El Yoga de la Meditación

Serena la mente y despierta el espíritu interiorApropament de Sturgess a la ciència del ioga a través dels vuit passos explicats per Patañjali, com a camí per connectar amb el jo més íntim i veritable i experimentar així una profunda sensació de pau, alegria i claredat interior.

Meditación Síntesis

Meditación Síntesis

Serena la mente y despierta el espíritu interiorLa Meditació Síntesi planteja la urgència de trobar un espai d'introspecció, que alhora sigui un viatge de transformació personal. Per comprendre el laberint sentimental i els meandres de la ment, aquest llibre proposa set etapes progressives, cadascuna d'elles amb el seu propi repte, que ens permetran superar els obstacles que ens aniran apareixent en el camí, des de la dispersió fins el dolor, el sopor, la fantasia ... la proposta de la Meditació Síntesi és senzilla, lliure de càrregues ritualistes, i prou flexible com perquè cada un pugui trobar-hi el que més s'ajusta a les seves necessitats. Simplement estar presents en la nostra vida real per guanyar claredat, pau i llibertat.

El Sutra del Loto

El Sutra del LotoEl Sutra del loto recull textos sànscrits sobre les ensenyances del Buda, presentats en un text fluït que en facilita la lectura. És el text sagrat més influent del budisme Mahayana que vol apropar el missatge budista a la població laica mitjançant la gran bellesa de les seves imatges, símils i paràboles que apel·len a les emocions i desafien l'intel·lecte. El missatge que conté és universal, capaç d'adaptar-se i inspirar el cor de totes les persones.

Perlas sufíes

Perlas sufíesMeviânâ Rûmi és un dels màxims exponents de l'espiritualitat universal. Inspirador de l'escola sufí dels dervixos giròvags, coneguts per la seva dansa circular, Rûmî és autor d'una vasta obra poètica en llengua persa que deriva del goig de l'experiència unitiva amb Déu. Les perles sufís que Halil Bárcena recull en el present volum, en traducció directa del persa, constitueixen una mena d'antologia del saber i el sabor del mestre sufí. Reflecteixen els aspectes cardinals de la seva filosofia espiritual, enfocada en mostrar a l'ésser humà el camí de retorn a la seva identitat perduda i oblidada: el Centre del qual tot emana i res s'aparta.

Kumbha Mela

Kumbha Mela

La celebración espiritual más grande del mundoCada dotze anys, milions de pelegrins es troben pacíficament a Prayag (Allahabad), al nord de l'Índia, per participar en el festival religiós més massiu del planeta. Naren Herrero s'hi submergí durant gairebé dues setmanes i amb l'amenitat d'un relat de viatge, sobre una base documental i acadèmica impecable, ens parla amb respecte de la tradició hindú i ens apropa al fenomen universal de la religió.

Mindfulness para mayores

Mindfulness para mayoresAquest llibre vol ser una senzilla guia per ajudar les persones grans en la darrera fase de la seva vida, per tal que la puguin viure amb il·lusió i plenitud, posant l'accent en les seves habilitats més que no pas en les seves limitacions, donant-los eines per ajudar-los a potenciar la força interior, la confiança, l'autoestima i fer que millorin la seva salut i benestar.

Respireu

Respireu

Mindfulness per a pares amb fills adolescentsEls adolescents són divertits, fràgils, imprevisibles i, de vegades, difícils. Anhelen independència, però sovint encara no poden afrontar-la, i això requereix molta energia, tant dels mateixos adolescents com dels adults amb els quals tracten. Dirigit a tots aquells que acompanyen els adolescents, Respireu ensenya a no reaccionar sinó a estar presents i oberts sense jutjar, amb una atenció amable i conscient que ens permeti connectar amb la pròpia saviesa i vitalitat. Cal cultivar la valentia, la confiança i la compassió.

economia solidaria

Economía solidaria

Conversaciones con el Dalái Lama sobre el altruismo, el desarrollo y la compasiónEconomia solidària presenta els debats i converses que van tenir lloc en una de les trobades més celebrats del famós 'Mind and Life Institute', una institució creada a partir d'una sèrie de diàlegs interdisciplinaris entre el Dalai Lama, científics, filòsofs i contemplatius de tot el món, el propòsit és investigar la ment i la naturalesa de la realitat i, a partir d'aquí, fomentar el benestar al planeta.

En aquesta ocasió, l'aglutinant de la trobada va ser l'altruisme i la compassió en els sistemes econòmics. Experts en camps tan diversos com la neurociència, el budisme o l'ètica contribueixen a l'anàlisi d'aquest fascinant tema amb reflexions sobre les bases neurals de la compassió, el perquè de les donacions benèfiques, sobre l'economia de la felicitat o el lideratge compassiu.Que passeu una preciosa diada de Sant Jordi.


In { Llibres, Recomanacions, } comments{ 1 } author: Yogasfera
29 Apr
2015

Bona recomanació de llibres! Abraçades de pau! https://lavalldelespiritualitat.wordpress.com

author comment:Joan Carles
Afegeix el teu comentari:
http://www.yogaiastore.com