Yoga, YOGASFERA YOGASFERA Un espacio Internet para reunir toda la información sobre el mundo del yoga y su esfera: centros, estudios, profesores, cursos,clases, formaciones, eventos especiales ... todo lo que ocurre alrededor del yoga y que podemos compartir: consultar actividades. Un espai Internet per reunir tota la informació sobre el món del ioga i la seva esfera: centres, estudis, professors, cursos,classes formacions, esdeveniments especials... tot allò que passa entorn del ioga i que podem compartir: consulteu activitats. YOGASFERA Welcome to Yogasfera, a page on internet that brings together information about the world of yoga: centres, studies, courses, teachers, training, special events, in fact anything that happens in the world of yoga that we can share together: consult activitie

Yogasfera incorpora una botiga Ioga on trobaràs una acurada selecció d'articles d'una excel·lent qualitat, naturals i respectuosos amb el medi ambient, de marques que rarament es troben al mercat europeu, totes elles amb compromís mediambiental i social. Yogasfera incorpora una tienda Yoga donde encontrarás una cuidada selección de excelentes productos para la práctica, naturales y respetuosos con el medio ambiente, de marcas que difícilmente se pueden encontrar en el mercado europeo, todas con compromiso medioambiental y social. Store Yoga, Manduka, Yogitoes, Mats, Yoga Bags, yogui towels. Estores de Ioga, esterillas de Yoga, bolsas de Yoga, bosses de Yoga. Accessorios de Yoga, accessoris de Ioga, Props YOGA Clases de Yoga, Classes de Yoga Barcelona, Calendario actividades de Yoga, directorio de centros de Yoga, tienda de Yoga
Gyantse, Kumbum, Tibet author:Víctor Domènech
middle
Un dia per passejar entre la bellesa de les flors i les paraules
22 Apr
2014

La diada de Sant Jordi ens reuneix any rere any entorn dels llibres, de nou els carrers s'omplen de flors i de pàgines escrites per aquells que han tingut la valentia de fer dels seus pensaments paraules per compartir.

Pels que estimem el ioga i els textos que són font de saviesa, és una alegria veure que les editorials troben la força i els recursos per apropar-nos noves joies inspiradores. Avui us en volem recomanar dues de magnífiques que, amb mides molt diferents, ens apropen l'essència del pensament espiritual.

Aquest any ens ha arribat a les mans Sadhana· El sentit de la vida, de Rabindranath Tagore, amb pròleg de Xavier Melloni i traducció de Jan Rossell, just cent anys després de la seva primera edició.

És un llibre intens, dit amb paraules de Melloni, de prosa 'densa, elegant i majestuosa' que ofereix 'una visió de la vida d'algú que ha après a veure i a viure amb un sentit d'infinit que té el tast de plenitud que molts anhelem'. L'autor aborda els grans temes del pensament indi: la relació de l'individu amb l'univers i l'absolut; la consciència de l'ànima, el problema del mal, el jo, l'amor, la realització de l'acció, el sentit de la bellesa i de l'infinit que tot ho abraça.

'La mateixa energia que vibra i es transforma en les infinites formes del món es manifesta en el nostre ésser interior com a consciència, i no hi ha cap trencament en aquesta unió.'
'Quan un home sent el batec rítmic de l'ànima del món sencer en la seva pròpia ànima, és lliure (...) de l'amor en neix el món, per l'amor viu, vers l'amor es mou i en l'amor penetra.'

A mida que avancem en les pàgines del llibre, les intuïcions expressades en els textos antics com el Gita o les Upanishads se'ns van fent entenedores, toquen el nostre cor amb la força punyent de la saviesa que guarden i dites amb les paraules del poeta resulten enormement reveladores: 'Sí, aquí hi ha l'etern present: ni gens distant ni enlloc més''.


Sadhana

Sadhana · El sentit de la vida
Una altra joia indubtable, aquesta de gran format i profunditat, és el compendi de coneixement que ens apropa l'editorial Herder: La tradición del Yoga · Historia, literatura, filosofía y práctica. Un treball exhaustiu que està cridat a ser un llibre de referència indiscutible per tots els que vulgueu aprofundir en la història i la filosofia del ioga i del coneixement indi. Al llarg de les seves més de 800 pàgines, l'obra desgrana aquest coneixement des de la lectura de les fonts mateixes i els conceptes, amb una voluntat enciclopedista i integradora de les diverses tradicions del ioga, encaminades totes elles a l'autorrealització de l'ésser. El llibre no obvia cap detall ni cap matís de la meravellosa tradició que ens precedeix.


La tradición del Yoga, Feuerstein

La tradición del yoga ·
Historia, literatura, filosofía y práctica
Us animem a que trobeu l'estona per passejar pels carrers, entre allaus de vianants, de flors regalades com esguards d'enamorats i de llibres... potser en trobareu un que us apropi l'estat de plenitud... potser senzillament la vivència del passeig mateix.
'¿Però quin és aquest estat? És com un matí de primavera , variat en vida i bellesa, però únic i complet. Quan la vida d'un home, rescatat de tota distracció, troba la seva unitat en l'ànima, la consciència de l'infinit esdevé de cop directa i natural, com de la flama n'és la llum. Tots els conflictes i contradiccions de la vida es reconcilien; el coneixement, l'amor i l'acció s'harmonitzen; el plaer i el dolor esdevenen u en la bellesa, el goig i la renúncia s'igualen en la bondat, l'abisme entre el finit i l'infinit s'omple d'amor fins a desbordar; cada moment porta el missatge de l'etern; allò que no té forma se'ns presenta en forma de flor, de fruit; allò que no té límits ens agafa en braços com un pare i camina al nostre costat com un amic. És només l'ànima... '
De les pàgines de Sadhana.In { Llibres, } comments{ 0 } author: Mariona Costa
Afegeix el teu comentari:
http://www.yogaiastore.com