Yoga, YOGASFERA YOGASFERA Un espacio Internet para reunir toda la información sobre el mundo del yoga y su esfera: centros, estudios, profesores, cursos,clases, formaciones, eventos especiales ... todo lo que ocurre alrededor del yoga y que podemos compartir: consultar actividades. Un espai Internet per reunir tota la informació sobre el món del ioga i la seva esfera: centres, estudis, professors, cursos,classes formacions, esdeveniments especials... tot allò que passa entorn del ioga i que podem compartir: consulteu activitats. YOGASFERA Welcome to Yogasfera, a page on internet that brings together information about the world of yoga: centres, studies, courses, teachers, training, special events, in fact anything that happens in the world of yoga that we can share together: consult activitie

Yogasfera incorpora una botiga Ioga on trobaràs una acurada selecció d'articles d'una excel·lent qualitat, naturals i respectuosos amb el medi ambient, de marques que rarament es troben al mercat europeu, totes elles amb compromís mediambiental i social. Yogasfera incorpora una tienda Yoga donde encontrarás una cuidada selección de excelentes productos para la práctica, naturales y respetuosos con el medio ambiente, de marcas que difícilmente se pueden encontrar en el mercado europeo, todas con compromiso medioambiental y social. Store Yoga, Manduka, Yogitoes, Mats, Yoga Bags, yogui towels. Estores de Ioga, esterillas de Yoga, bolsas de Yoga, bosses de Yoga. Accessorios de Yoga, accessoris de Ioga, Props YOGA Clases de Yoga, Classes de Yoga Barcelona, Calendario actividades de Yoga, directorio de centros de Yoga, tienda de Yoga
Gyantse, Kumbum, Tibet author:Víctor Domènech
middle
Yoga Day 2013: el ioga pot sumar contra la violència de gènere
26 Sep
2013
Yoga day

Us heu preguntat si, des del ioga, es pot fer alguna cosa pels drets de les dones que pateixen violència? Ben segur que sí. S'apropa el Dia internacional contra la violència de gènere, el 25 de novembre, i una nova edició del Yoga Day d'Amnistia Internacional, la tercera, ja escalfa motors amb l'aval de la mobilització i l'èxit aconseguits els dos anys anteriors.

Yoga Day ja s'ha consolidat com una cita solidària de molts centres de ioga, demostrant que l'esperit del ioga va més enllà de la pràctica damunt l'estoreta i que es projecta per una acció desinteressada. En dos anys, més de 7.000 persones i centenars de centres de ioga s'han sumat a la proposta d'Amnistia Internacional per fer sentir ben fort les veus de dones i nenes perquè els els drets humans es respectin a tot arreu. Des d'AI pensem que els drets de les dones necessiten un canvi de postura. Ho dèiem l'any passat i enguany també ho repetim: cal seguir treballant fort.

El novembre del 2012, coincidint amb la segona edició de Yoga Day, Amnistia Internacional presentava un informe sobre la situació de la violència de gènere a Espanya. Des d'aleshores venim advertint del buit legal que encara existeix sobre alguns tipus de violència que pateixen dones i nenes i, sobretot, la manca de mitjans humans i materials que acaben afectant la protecció, assistència i justícia per a aquestes dones i les seves famílies. Enguany, i també al llarg de 2014, volem desplegar tot el treball de suport a aquest informe per aconseguir millores substancials en l'accés i el suport a dones i nenes que busquen ajuda i protecció contra la violència. Totes les persones sumen, i és per això que vinculem aquesta campanya al Yoga Day: per sortir-ne reforçats, aconseguir més i millors suport i reforçar la nostra independència, que és la millor garantia de llibertat d'acció i eficàcia.

La causa s'ho mereix. Necessitem més visibilitat per explicar l'abast del problema, bàsicament aquests obstacles a l'obtenció de justícia per a les víctimes de violència de gènere. Volem establir aliances amb associacions jurídiques per promoure bones pràctiques en aquesta matèria. Ens cal mobilitzar associacions de dones per exigir els canvis necessaris en la formació, accés i rendició de comptes del sector jurídic que ha d'abordar la violència de gènere. I, finalment, ens cal suport social per impulsar canvis en les polítiques i la legislació perquè mai més cap dona víctima de violència quedi exclosa de la justícia.

El ioga és unió i suma. I ens pot ajudar a il·luminar ombres i situacions d'obscuritat com les que ha denunciat Amnistia Internacional al llarg del seu mig segle d'existència. El símbol de l'organització és una espelma, l'espelma que crema en record i solidaritat de totes les persones que pateixen abusos dels drets humans arreu del món. Ara volem sumar molts centres de ioga a aquesta iniciativa per ser més forts entre tots i totes.

Si sou del món del ioga, si el practiqueu, si teniu un centre o un estudi, us animem a participar al Yoga Day d'Amnistia Internacional. Qualsevol acció per aconseguir donatius i difondre la nostra campanya serà benvinguda.

Si voleu més informació enviar un correu a yogaday@amnistiacatalunya.org

In { Yoga Day, } comments{ 0 } author: Yogasfera
Afegeix el teu comentari:
http://www.yogaiastore.com