Yoga, YOGASFERA YOGASFERA Un espacio Internet para reunir toda la información sobre el mundo del yoga y su esfera: centros, estudios, profesores, cursos,clases, formaciones, eventos especiales ... todo lo que ocurre alrededor del yoga y que podemos compartir: consultar actividades. Un espai Internet per reunir tota la informació sobre el món del ioga i la seva esfera: centres, estudis, professors, cursos,classes formacions, esdeveniments especials... tot allò que passa entorn del ioga i que podem compartir: consulteu activitats. YOGASFERA Welcome to Yogasfera, a page on internet that brings together information about the world of yoga: centres, studies, courses, teachers, training, special events, in fact anything that happens in the world of yoga that we can share together: consult activitie

Yogasfera incorpora una botiga Ioga on trobaràs una acurada selecció d'articles d'una excel·lent qualitat, naturals i respectuosos amb el medi ambient, de marques que rarament es troben al mercat europeu, totes elles amb compromís mediambiental i social. Yogasfera incorpora una tienda Yoga donde encontrarás una cuidada selección de excelentes productos para la práctica, naturales y respetuosos con el medio ambiente, de marcas que difícilmente se pueden encontrar en el mercado europeo, todas con compromiso medioambiental y social. Store Yoga, Manduka, Yogitoes, Mats, Yoga Bags, yogui towels. Estores de Ioga, esterillas de Yoga, bolsas de Yoga, bosses de Yoga. Accessorios de Yoga, accessoris de Ioga, Props YOGA Clases de Yoga, Classes de Yoga Barcelona, Calendario actividades de Yoga, directorio de centros de Yoga, tienda de Yoga
Gyantse, Kumbum, Tibet author:Víctor Domènech
middle
Reflexions sobre les ensenyances de Kyabje Kalu Rinpoche
Osca, 2 & 3 feb
28 Feb
2013
tempesta de neu, Osca

Foto: Joaquim Manero

Ja fa uns quants dies des que vam escoltar al Rimpoche parlar a Osca i estic encara digerint i assimilant tot el que va dir. La qual cosa imagino que està bé i realment forma part dels principals conceptes que va presentar.
Ell és jove però va compartir una saviesa i comprensió profundes, més enllà de la seva edat.

Va parlar amb tanta honestedat i claredat, realment va ressonar en el meu cor.“Sabem tantes coses però no hem entès res. És la qualitat de la pràctica el que necessitem aconseguir,
no la tècnica ni la pràctica en ella mateixa.”


kalu Rimpoche

Foto: Joaquim ManeroAquestes paraules per mi parlen de la nostra tendència a intel·lectualitzar en comptes de sentir i interioritzar a través de la pràctica espiritual regular. Tenim accés a tanta informació avui en dia, però realment entenem?

'No consumeixis el Dharma. Col·leccionem i consumim en la vida espiritual de la mateixa manera que ho fem a les nostres vides quotidianes i no reconeixem el sentit correcte de les ensenyances i la necessitat de respecte i devoció. La devoció ja està en el nostre cor ... només cal reconèixer-la i expressar-la. Però la devoció no s'ha de confondre amb l'aferrament. És una obertura del cor a l'auto-consciència. '

El materialisme espiritual. Col·leccionem ensenyances, mestres, iniciacions, sadhanas, mantres, asanes ... Per a què serveix tot això si 'no hem entès res'? La qualitat veritable no està feta de quantitat. I des del cultiu del respecte i la devoció desaferrada, s'allibera un jardí d'amor que floreix al nostre cor, sense deixar espai per l'ego ... l'obstacle més gran del nostre despertar espiritual. Com més aprenem, més veiem que no sabem res. Per què llavors volem més, si menys és suficient?kalu Rimpoche

Foto: Joaquim Manero


'Acceptar la impermanència de tot ... fins i tot els problemes, junt amb la meditació, ens proporcionen estabilitat a la ment. Veure el sofriment amb distància, amor i compassió és el camí.'

Tot està constantment canviant, movent-se, vivint ... però dins el moviment reposa la quietud absoluta. Aquí trobem la perspectiva, per estar en pau i amor.


Moltes gràcies,
Kalu Rimpoche. www.paldenshangpa.netIn { Meditació, General, } comments{ 0 } author: Renata Palmo
Afegeix el teu comentari:
http://www.yogaiastore.com