Yoga, YOGASFERA YOGASFERA Un espacio Internet para reunir toda la información sobre el mundo del yoga y su esfera: centros, estudios, profesores, cursos,clases, formaciones, eventos especiales ... todo lo que ocurre alrededor del yoga y que podemos compartir: consultar actividades. Un espai Internet per reunir tota la informació sobre el món del ioga i la seva esfera: centres, estudis, professors, cursos,classes formacions, esdeveniments especials... tot allò que passa entorn del ioga i que podem compartir: consulteu activitats. YOGASFERA Welcome to Yogasfera, a page on internet that brings together information about the world of yoga: centres, studies, courses, teachers, training, special events, in fact anything that happens in the world of yoga that we can share together: consult activitie

Yogasfera incorpora una botiga Ioga on trobaràs una acurada selecció d'articles d'una excel·lent qualitat, naturals i respectuosos amb el medi ambient, de marques que rarament es troben al mercat europeu, totes elles amb compromís mediambiental i social. Yogasfera incorpora una tienda Yoga donde encontrarás una cuidada selección de excelentes productos para la práctica, naturales y respetuosos con el medio ambiente, de marcas que difícilmente se pueden encontrar en el mercado europeo, todas con compromiso medioambiental y social. Store Yoga, Manduka, Yogitoes, Mats, Yoga Bags, yogui towels. Estores de Ioga, esterillas de Yoga, bolsas de Yoga, bosses de Yoga. Accessorios de Yoga, accessoris de Ioga, Props YOGA Clases de Yoga, Classes de Yoga Barcelona, Calendario actividades de Yoga, directorio de centros de Yoga, tienda de Yoga
Gyantse, Kumbum, Tibet author:Víctor Domènech
middle
Yoga Day · Coneix què va passar el 2011 · anima't a participar aquest 2012
24 Oct
2012
Yoga day 2012

Yoga Day és una es una iniciativa solidària anual d’Amnistia Internacional nascuda l'any 2011 que té per objectiu recaptar fons per a la defensa dels drets humans, a través de centres de ioga que organitzen sessions de ioga el 22 de novembre dedicades a totes aquelles dones que pateixen violència de gènere a Espanya. En aquestes sessions volem transmetre tot el nostre suport i energia a les víctimes així com promoure la recollida de donatius entre els centres de ioga registrats i els alumnes i les alumnes de la classe, per tal de contribuir a la feina d’Amnistia Internacional.

Amnistia Internacional és una organització no governamental (ONG) internacional. En l’actualitat te més de 2,8 milions de socis, sòcies, activistes i voluntaris i està presents en més de 150 països, treballant sense descans per la justícia i per la dignitat de les persones. Per a preservar la seva independència, Amnistia Internacional no demana ni accepta subvencions de governs. Es finança gràcies a les aportacions de persones compromeses amb la idea d’aconseguir un món més just.

El Yoga Day ens ajuda a seguir defensant els drets humans, a mantenir la independència de la feina, així com a seguir investigant i denunciant violacions de drets que es cometen arreu del món.

L'any 2011 Yoga Day va donar a conèixer la situació d'indefensió de dones i nenes a Nicaragua que patien violacions i violència sexual, per pressionar al govern de Nicaragua i la comunitat internacional amb l'objectiu d'aconseguir un canvi de llei que protegís a dones i nenes i assegurar que les víctimes tindrien accés a la justícia introduint mesures legals que garantissin la indemnització, la restitució, la rehabilitació i garanties perquè no torni a passar.
A més de diversos actes al carrer en 58 ciutats espanyoles i 43 escoles que van mobilitzar més de 50.000 persones, es va organitzar una gira per Espanya amb Martha Munguía, una defensora dels drets de les dones i les nenes de Niaragua. Es van organitzar reunions amb el Ministeri d'Assumptes exteriors, el Ministeri d'Igualtat i el Congrés dels Diputats per aconseguir compromisos per part del govern i exercir pressió. Es va treballar amb organitzacions de dones a Nicaragua i professionals de la salut, i, anivell de comunicació, es va aconseguir que el tema tingués rellevància pública, tant a Nicaragua com a nivell internacional. Es va aconseguir una important presència als mitjans de comunicació nicaragüencs i estrangers.
A finals de juliol de 2011, una delegació d'Amnistia Internacional va visitar Nicaragua amb la intenció que la lluita contra la violència sexual esdevingués un assumpte de rellevància pública, sobretot cara a les eleccions generals, programades pel 6 de novembre del mateix any. Es van mantenir reunions amb quatre dels cinc candidats a la presidència, l'únic que va rebutjar trobar-se amb Amnistia Internacional va ser Daniel Ortega, però es va fer entrega de les 212.165 firmes recollides dirigides a ell. També van visitar alguns dels centres d'acollida de nenes supervivents.


Què es va aconseguir?


  • Un enorme suport de persones de tot el món.

  • Fer més visible el problema de Nicaragua a l'exterior.

  • Incloure el tema al debat preelectoral a Nicaragua.

  • Donar un gran suport a les organitzacions de Nicaragua

  • Les veus de les víctimes van ser escoltades.

  • Les víctimes van sortir reforçades de l'enorme solidaritat.


I sobretot:
El 2 de febrer de 2012 s'aprovà una nova llei a Nicaragua contra la violència de gènere que conté 65 articles relacionats amb la protecció de les dones i la sanció dels agressors, i estableix també la violència psicològica, patrimonial i institucional. La norma compromet a les institucions de l'Estat, com la Policia Nacional, a atendre les denúncies i oferir protecció a les dones per evitar fets lamentables.

Un any després, amb la força que dona la feina feta i els resultats aconseguits, Amnistia Internacional celebra el seu segon Yoga Day en la lluita per la defensa dels drets humans i en concret enguany per totes aquelles dones i nenes que pateixen violència de gènere a Espanya.
Us animem a que us el feu vostre el Yoga Day oferint sessions de ioga o bé assistint a les que trobareu programades a la seva web.

Des de Yogasfera ens hi sumem el dia 17 de novembre amb una pràctica a la Casa de l'Espiritualitat Sant Felip Neri si t'animes a venir, confirma la teva assistència escrivint a yogasfera@yogasfera.com
Perquè els drets de les dones necessiten un canvi de postura i entre tots podem fer que sigui possible.


In { Yoga Day, } comments{ 0 } author: Yogasfera
Afegeix el teu comentari:
http://www.yogaiastore.com